Partenerul tău în construcție și industrie

Categorie: Generator digital

Generator digital

Pentru o alimentare eficienta, optati pentru un generator digital de calitate superioara! Specialistii nostri au pregatit o selectie atenta a celor mai fiabile si performante generatoare digitale, venind in fata dvs. cu dispozitive premium, potrivite pentru o diversitate larga de utilizari.

Cum functioneaza un generator digital?

Spre deosebire de un generator clasic, un generator digital foloseste un sistem diferit de producere a electricitatii. Astfel, curentul alternativ produs de alternator este transformat in curent continuu cu ajutorul unui modul electronic, dupa care este schimbat din nou in curent alternativ. Acesta din urma este foarte bine filtrat, impiedicand aparitia fluctuatiilor de tensiune si frecventa la priza.

Afișez toate cele 3 rezultate

Ce tip de generator digital veti regasi in oferta noastra?

Esculesiutilaje.ro va ofera spre achitie generatoare digitale de inalta calitate, apartinand unor producatori de renume pe piata internationala. Venim in intampinarea nevoilor dvs. cu generatoare digitale Stager, gama YGE de tip invertor, monofazate, apreciate atat de clientii casnici, cat si de cei din zona industriala sau agricola.

 

Variantele de generator digital pe care le veti regasi in catalogul nostru se remarca prin caracteristici tehnice de exceptie:

 

  • tensiune nominala de 230 W;
  • nivel maxim de putere de pana la 3000 W;
  • motorizare pe benzina, in 4 timpi, OHV, cu 1 cilindru si sistem de racire integrat;
  • autonomie de pana la 7.5 ore la 75% sarcina.

 

Va invitam sa consultati cu atentie descrierea fiecarui model de generator digital pentru a afla lista de specificatii individuale.

 

Care sunt avantajele folosirii unui generator digital?

Avantajul principal al oricarui generator digital este universalitatea utilizarii. Un generator digital isi poate gasi locul in spatiile rezidentiale, in cladirile comerciale/ de birouri, in institutii publice si private.

 

Un generator digital este usor de transportat si manevrat, iar aplicatiile lui sunt diverse. Este ideal pentru alimentarea echipamentelor electrice mobile, in lipsa unei surse de electricitate, iar, totodata, poate fi o solutie ideala pentru camping, iesirile la pescuit sau in cazul drumetiilor lungi. Design-ul ergonomic si compact ii permite sa fie integrat in spatii limitate si chiar sa fie transportat cu usurinta in interiorul portbagajului.

 

De asemenea, consumul de carburant este mult mai scazut atunci cand vorbim despre un generator digital. Astfel, beneficiati de o sursa de electricitate economa fara sa faceti compromisuri in privinta performantei.

 

Doriti sa va bucurati de avantajele unor generatoare digitale de calitate? Specialistii Esculesiutilaje.ro sunt pregatiti sa va ofere cele mai bune solutii. Adresati-va cu incredere consultatilor nostri pentru informatii suplimentare si asistenta specializata. Nu ezitati sa ne contactati!