Partenerul tău în construcție și industrie

Categorie: Generator monofazat

Generator monofazat

Sunteti in cautarea unui generator monofazat? Specialistii Esculesiutilaje.ro va pun la dispozitie o selectie generoasa de echipamente electrice, prevazute cu sistem de motorizare de inalta performanta, marca Honda.

Asa cum v-a obisnuit deja, echipa noastra vine in intampinarea nevoilor dvs. cu solutii la cele mai inalte standarde. In portofoliul nostru veti regasi multiple modele de generator monofazat, echipate cu motor Honda. Lider pe piata internationala, Honda este recunoscut pentru calitatea, durabilitatea si fiabilitatea sistemelor de motorizare pe care le produce, ceea ce ofera echipamentelor un grad superior de performanta.

Afișez toate cele 10 rezultate

Specificatii tehnice generator monofazat

In functie de nevoile si preferintele dvs., puteti opta pentru diferite variante de generator monofazat AGT, pe benzina. Va punem la dispozitie modele cu o putere nominala cuprinsa intre 2 kw si 12 kw, dotate cu motor Honda OHV, in 4 timpi, cu cilindru si sistem de racire incorporat. De asemenea, fiecare generator monofazat dispune de o serie de facilitati:

 

  • prize monofazate in diverse variante;
  • sistem de protectie termica;
  • sistem de protectie lipsa ulei;
  • acumulator si incarcator;
  • indicatori de consum (combustibil/ timp de functionare);
  • conectoare pentru impamantare pe panou;
  • sisteme optionale pentru facilitarea transportului etc.

 

De ce sa optati pentru un generator monofazat?

Un element indispensabil atat pentru echipele de profesionisti, cat si pentru clientii casnici, un generator monofazat este ideal pentru asigurarea electricitatii in spatii de dimensiuni reduse precum locuintele sau intreprinderile mici. 

 

Un generator monofazat poate fi utilizat cu succes intr-o varietate larga de situatii. Este un ajutor de nadejde pentru santierele exterioare sau pentru cele care nu sunt conectate la retea, dar, in acelasi timp, este util in orice locuinta sau spatiu industrial, pentru a suplini sursa de electricitate in cazul unei pene de curent.  

 

Mai mult decat alegerea unui generator monofazat conteaza accentul pus pe calitatea echipamentului. In portofoliul Esculesiutilaje.ro va asteapta doar variante de generator monofazat la cele mai inalte standarde, apreciate de clienti pentru functionarea lina si silentioasa, pentru costurile scazute de mentenanta, dar si pentru durata prelungita de viata.

 

Gasirea unui generator monofazat potrivit, mai usoara ca niciodata!

Daca va doriti sa aflati mai multe despre variantele de generator monofazat sau despre alte generatoare electrice disponibile in oferta noastra, va invitam sa va adresati cu incredere specialistilor nostri. Acestia va stau la dispozitie cu toate informatiile si sfaturile necesare, astfel incat dvs. sa puteti lua cea mai buna decizie! 

 

Puteti lua legatura cu unul dintre consultantii nostri, contactandu-ne online sau telefonic.