Partenerul tău în construcție și industrie

Categorie: Generator trifazat

Generator trifazat

Bucurati-va de avantajele unui generator trifazat de calitate superioara! Expertii nostri va prezinta o selectie variata de echipamente premium, apreciate pentru durabilitate si fiabilitate. 

 

Aducem in fata dvs. doar variante de generator trifazat AGT, dotate cu un sistem de motorizare Honda. Acest producator s-a remarcat, in timp, ca unul dintre principalii lideri pe piata internationala, creand solutii de inalta performanta. Astfel, orice generator trifazat prevazut cu un motor Honda se va diferentia printr-o intreaga serie de avantaje: de la autonomia crescuta si functionarea in parametrii optimi pentru o durata prelungita, pana la frecventa redusa a operatiunilor de mentenanta.

 

Afișez toate cele 3 rezultate

Caracteristici tehnice generator trifazat

Specialistii Esculesiutilaje.ro au pregatit o oferta variata, ce include multiple variante de generator trifazat. Venim in sprijinul dvs. cu echipamente premium, de putere superioara. Un generator trifazat din portofoliul nostru prezinta o putere nominala cuprinsa intre 8 kw si 16 kw si este dotat cu un rezervor de combustibil de pana la 40 l, ceea ce implica o autonomie superioara de functionare. 

 

Motorul este unul silentios si durabil, in 4 timpi, cu cilindru si sistem de racire propriu. Fiecare generator trifazat dispune de o motorizare pe benzina, ceea aduce avantajul unei intretineri mai usoare, dar si al unei functionari optime chiar si in conditii mai putin prietenoase (ex: pornirea motorului la temperaturi scazute).

 

Fiecare generator trifazat este dotat standard cu prize (monofazate si trifazate), sistem de verificare al consumului (contor ore functionate), sistem de protectie termica si cu sistem de protectie ulei. In functie de modelul de generator trifazat, lista de functionalitati se extinde cu diferite optiuni: panou de automatizare, sistem de roti si manere pentru facilitarea transportului, intrerupator magnetotermic etc.

 

De ce sa alegeti un generator trifazat?

Spre deosebire de un generator monofazat, un generator trifazat este util in special in aplicatii industriale de larga amploare, in intreprinderile de dimensiuni medii si mari. Acesta are capacitatea de a asigura o functionare lina a utilajelor de largi dimensiuni, care, in general, sunt consumatori trifazati.

 

Alegerea intre un generator trifazat si unul monofazat se realizeaza, in general, sub indrumarea specialistului, in functie de necesitatea consumatorilor electrici prezenti intr-un spatiu. Apeland la ajutorul nostru, veti beneficia de asistenta expertilor Esculesiutilaje.ro, care va vor evalua nevoile si va vor indruma catre o solutie optima.

 

Va invitam, astfel, sa luati legatura cu echipa noastra pentru a afla toate informatiile de care aveti nevoie, dar si pentru a beneficia de o recomandare personalizata. Nu ezitati sa ne contactati!