Partenerul tău în construcție și industrie

Sudura

Bucurati-va de calitatea unui generator Honda sudura pentru o alimentare prelungita a echipamentelor de sudura pe care le utilizati in aplicatiile dvs.! Indispensabil din trusa oricarui inginer si constructor profesionist, un generator Honda sudura asigura o performanta la cele mai inalte standarde.

 

La Esculesiutilaje.ro, am pregatit o gama variata de echipamente si utilaje destinate sectorului industrial. Fie ca ne referim la utilaje pentru constructii, la generatoare electrice, la pompe de apa sau la sisteme de incalzire, produsele noastre au fost selectate pentru a satisface o plaja larga de nevoi. Exceptie nu face nici varianta de generator Honda sudura. El poate fi utilizat cu succes pe santierele exterioare sau pe cele interioare, neconectate la retea. De asemenea, sunt utile si in cazul intreprinderilor in care sudura este o aplicatie de baza, pentru a asigura un flux continuu de lucru chiar si in conditiile unei pene de curent.

 

Afișez singurul rezultat

Ce tip de generator Honda sudura veti regasi in oferta noastra?

Va punem la dispozitie diverse modele de generator Honda sudura de inalta performanta, cu sistem de motorizare Honda, pe benzina. Motorul in 4 timpi, cu cilindru si sistem de racire incorporat asigura o durata de viata prelungita echipamentului, dar si o functionare lina si silentioasa. 

 

Curentul de sudare are o valoare ce poate varia intre 40 A si 220 A, iar tensiunea maxima ajunge la 28,8 V. Varianta de generator Honda sudura este prevazut cu borne pentru curentul de sudare, comutator pentru reglarea acestuia, iar, suplimentar, se poate opta pentru dotarea cu roti, manere si cabluri de sudura.

 

Orice generator Honda sudura din portofoliul nostru poate fi utilizat atat in varianta de generator clasic de electricitate, cat si ca echipament specific operatiunilor de sudura.

 

Alegeti un generator Honda sudura potrivit!

Varietatea de modele prezente pe piata poate ingreuna gasirea unui generator Honda sudura potrivit. Specialistii Esculesiutilaje.ro sunt alaturi de dvs. inca din etapa de prospectare a pietei. Echipa noastra este pregatita sa va ofere toate detaliile de care aveti nevoie si sa va ofere sprijin in achizitia unui generator Honda sudura corespunzator.

 

Expertiza din spatele recomandarilor noastre, dar si profesionalismul cu care va ghidam in achizitia unui generator Honda sudura potrivit sunt apreciate de profesionisti din intreaga tara, cu care am dezvoltat o colaborare pe termen lung.

 

Tot ce ramane de facut este sa luati legatura cu noi, iar unul dintre expertii nostri va va pune la dispozitie o sesiune de asistenta specializata. Va rugam nu ezitati sa ne contactati!