Partenerul tău în construcție și industrie

Categorie: Generator sudura

Generator sudura

Pentru o alimentare optima a echipamentelor de sudura, optati pentru un generator sudura de inalta calitate! Specialistii nostri va pun la dispozitie o gama variata de generatoare pentru sudare, potrivite pentru santierele de lucru, pentru atelierele profesionale, dar si pentru clientii casnici. 

 

In realizarea confectiilor metalice de diferite tipuri, precum si pentru operatiunile de intretinere si reparatii, nu intotdeauna aveti acces la o sursa de electricitate. De aceea, este esential ca din trusa dvs. de echipamente sa nu lipseasca un generator sudura. Un generator sudura asigura functionarea aparatelor de sudura atat in spatiile care nu au fost conectate la reteaua de electricitate, dar si in cazul penelor de curent.

 

Afișez toate cele 2 rezultate

Ce tip de generator sudura veti regasi in oferta noastra?

La Esculesiutilaje.ro, va punem la dispozitie multiple variante de generator sudura, la cele mai inalte standarde de calitate. Aducem in fata dvs. gama de produse Stager, recunoscuta la nivel international pentru fiabilitatea si performanta deosebita a motorizarii, dar si pentru calitatea superioara, la standarde europene.

 

Astfel, in portofoliul nostru veti regasi diferite modele de generator sudura Stager, echipate cu motor diesel, in 4 timpi, cu injectie directa si sistem de racire propriu. Curentul de sudare ajunge la o valoare de pana la 200 A, in timp ce tensiunea de sudare atinge valori intre 25-30 V.

 

O solutie aplicatiile de sudura realizate in absenta unei surse de electricitate, un generator sudura inclus in oferta noastra va ajunge la o autonomie de pana la 6 ore, permitand oricarui operator sa isi desfasoare munca in conditii optime.

 

Daca optati pentru un generator sudura din portofoliul Esculesiutilaje.ro aveti garantia ca va veti bucura de o solutie fiabila, de calitate superiora, pe care va puteti baza cu incredere pe o perioada indelungata.

 

Esculesiutilaje.ro va ajuta sa faceti alegerea potrivita!

Atunci cand vine momentul alegerii unui generator sudura, multi dintre clienti se confrunta cu dificultatea identificarii unui model potrivit. Piata pune la dispozitie o gama generoasa de optiuni, dar, de cele mai multe ori, este nevoie de un sprijin specializat pentru a lua cea mai buna decizie de achizitie.

 

Specialistii Esculesiutilaje.ro in in sprijinul dvs. cu toate informatiile de care aveti nevoie. Experienta in interactiunea cu clientii, dar si expertiza vasta in domeniu ii ajuta pe membrii echipei noastre sa va indrume catre un generator sudura care raspunde intocmai nevoilor si cerintelor dvs.

 

Pentru detalii si asistenta specializata, nu ezitati sa ne contactati!