Partenerul tău în construcție și industrie

Categorie: Generator uz general

Generator uz general

Sunteti in cautarea unui generator uz general de calitate superioara? Va punem la dispozitie o selectie generoasa de generatoare uz general de inalta performanta, ideale pentru alimentarea unei game largi de spatii rezidentiale sau industriale.

 

In portofoliul Esculesiutilaje.ro veti putea regasi multiple variante de generator uz general Stager, prevazute cu motoare fiabile si performante, de ultima tehnologie si create la standarde europene.

 

Afișez 1 - 12 din 21 de rezultate

Avantajele unui generator uz general de la Esculesiutilaje.ro

Va propunem spre achizitie modele de generator uz general monofazate si trifazate, in varianta standard de generator uz general cu carcasa sau in varianta de generator uz general open-frame.  Fiecare generator uz general din oferta noastra se remarca prin:

 

  • un nivel scazut de zgomot si vibratii;
  • un design ergonomic si sigur, care asigura transportarea si depozitarea unui generator uz general in conditii optime;
  • un sistem de motorizare fiabil, cu alimentare diesel sau pe benzina;
  • manevrabilitate usoara, cu ajutorul manerului ergonomic, respectiv a sistemului de transport pe roti (accesoriile sunt disponibile in functie de modelul de generator uz general);
  • nivel de autonomie ridicat, ce variaza, de la un generator uz general la altul, intre 5 si 12 ore de functionare continua.

 

Doriti sa aflati mai multe informatii despre variantele de generator uz general din oferta noastra ? Specialistii Esculesiutilaje.ro sunt pregatiti sa va ghideze in alegerea unui generator uz general portivit. Contactati-ne acum!