Partenerul tău în construcție și industrie

Categorie: Tunuri de caldura

Tunuri de caldura

Va punem la dispozitie tunuri de caldura performante, fiabile si eficiente din punct de vedere termic! Spatiile comerciale de mari dimensiuni, halele, atelierele de lucru, spatiile industriale, agricole sau mediile de constructii pot beneficia de avantajele mentinerii nivelului de confort termic cu ajutorul unor tunuri de caldura (tunuri de aer cald) de calitate! 

 

Scaderea temperaturilor pe durata sezonului rece nu ar trebui sa aiba impact asupra activitatilor economice, industriale, agricole sau profesionale, in general. In spatiile de mari dimensiuni, ce necesita o reglare atenta a nivelului termic, utilizarea unor tunuri de caldura poate fi cea mai buna solutie! 

 

Afișez toate cele 6 rezultate

Avantajele unui tun aer cald performant

Esculesiutilaje.ro va pune la dispozitie diverse modele de tunuri de caldura, apartinand unor marci apreciate in domeniul incalzitoarelor de aer. Veti gasi in catalogul nostru tunuri de caldura robust construite, cu un design ergonomic, prevazute cu roti si/sau manere care faciliteaza transportul, capabile sa degajeze un volum mare de aer cald, satisfacand astfel nevoile termice ale spatiului dvs. 

 

In functie de modelul de tun aer cald pentru care optati, va puteti bucura de diverse beneficii precum controlul termostatului, controlul electronic al flacarii prin fotocelula, un strat rezistent de vopsire in camp electrostatic, ventilatoare cu o turatie sporita etc. Va oferim tunuri de caldura usor de intretinut, extrem de performante si rezistente! 

 

Caracteristicile tehnice ale unui tun aer cald variaza in functie de model. In catalogul Esculesiutilaje.ro, puteti gasi: 

 

  • tunuri de caldura ce pot incalzi suprafete mari, de sute de metri patrati!
  • tunuri de caldura cu diferite trepte de putere;
  • tunuri de caldura cu presiune pompa de la 4 pana la 9 Psi;
  • tunuri de caldura cu puteri calorice de pana la 63 kW!

Va invitam sa descoperiti si modelele de aeroterme electrice, iar daca aveti intrebari, va rugam sa ne contactati.