Partenerul tău în construcție și industrie

Categorie: Motopompa

Motopompa

Va puteti usura activitatile de lucru cu o motopompa performanta din catalogul Esculesiutilaje.ro! Va punem la dispozitie motopompe apa de inalta calitate, utile atat pentru apa curata, cat si pentru apa murdara, motopompe apa pe benzina sau motorina, cu pornire prin sfoara sau cu pornire electrica, in functie de nevoile dvs. specifice. 

 

Cu motopompa potrivita, va puteti usura considerabil atat munca si activitatile gospodaresti, in context casnic, cat si cele profesionale, agricole, industriale sau comerciale. 

 

Afișez toate cele 11 rezultate

Aplicatiile unei motopompe apa sunt multiple!

Ca utilaj, motopompa isi gaseste folosinta in numeroase aplicatii gospodaresti sau industriale. Cu ajutorul unei motopompe apa performante, veti putea sa asigurati urmatoarele: 

 

 • Alimentarea cu apa din rauri, lacuri, puturi sau fantani;
 • Transportarea apei curate pe distante mai mari, prin conducte;
 • Umplerea diverselor rezervoare intr-un mod rapid, eficient;
 • Irigarea culturilor, terenurilor agricole, gradinilor, curtilor, viilor etc;
 • Echilibrarea cantitatii de apa in cazul surplusului sau deficitelor de apa;
 • Spalarea (sau desecarea) rapida a diverselor instalatii agricole sau a spatiilor gospodaresti (cum ar fi piscinele, bazinele, crescatoriile de peste etc. 
 • Drenajul – in caz de inundare. 

 

Bineinteles, pe langa acestea, motopompa isi gaseste si alte aplicatii. Esculesiutilaje.ro va pune la dispozitie o gama variata de motopompe apa cu ajutorul carora puteti indeplini eficient activitatile dvs. de lucru. Fiabila si rezistenta pe termen lung, motopompa reprezinta o investitie sigura si, am zice noi si specialistii in domeniu, necesara. 

 

In catalogul nostru, veti putea gasi motopompe apa de calitate superioara, proiectate si fabricate din materiale durabile. Aceste motopompe apa se remarca datorita motoarelor puternice, existand atat modele care functioneaza pe benzina, cat si modele cu motoare diesel, pe motorina. Puterea nominala si debitul maxim va varia in functie de model, acestea fiind doua criterii importante in momentul in alegerea unei motopompe apa potrivite pentru dvs.

 

Care sunt avantajele pe care o motopompa vi le aduce? 

Pe langa varietatea de utilizari ale unei motopompe apa, mai exista si alte avantaje ale unui astfel de utilaj. Dintre acestea, amintim faptul ca: 

 

 • Nu veti mai depinde de sursele de electricitate, caci motopompa functioneaza pe combustibil (benzina / motorina). Astfel, veti putea asigura alimentarea cu apa inclusiv in spatiile fara curent (pe ogoare, de exemplu);
 • Puteti utiliza motopompa si pe terenurile inundate, tocmai pentru ca acest utilaj faciliteaza eliminarea surplusului de apa. 
 • Veti asigura o buna functionare a sistemelor de irigatii, avand o presiune a apei constanta;
 • Cu ajutorul unei motopompe apa, puteti gestiona eficient diverse surse de apa, fie ele supraterane sau subterane. 

 

Va invitam sa analizati oferta noastra de motopompe apa, iar daca aveti intrebari despre produsele noastre, va rugam sa ne contactati.