Partenerul tău în construcție și industrie

Categorie: Pompa submersibila cu plutitor

Pompa submersibila cu plutitor

Alegeti o pompa submersibila cu plutitor de calitate superioara, performanta si durabila! Va punem la dispozitie pompe submersibile cu plutitor cu un design compact, ergonomic si solid, ce permite transportarea si instalarea acestor pompe cu foarte mare usurinta. 

 

In functie de modelul de pompa submersibila cu plutitor pentru care optati, avantajul este ca aceste pompe de apa pot sa ajunga la un debit maxim al apei extrem de ridicat, de sute de litri (de la 100+ litri / minut, pana la 500 sau 520 litri / minut, in cazul pompelor de apa din catalogul nostru). De asemenea, motorul unei pompe submersibile cu plutitor din catalogul Esculesiutilaje.ro poate varia de la 400 W, pana la 1.5 kW / 2.0 CP sau 2.2 kW / 2.95 CP. In functie de modelul de pompa submersibila cu plutitor, intrerupatorul cu flotor va controla pornirea sau oprirea automata a pompei, in asa fel incat aceasta sa nu functioneze „pe uscat”, cand nivelul apei scade sub cel prestabilit de dvs.  

 

Afișez toate cele 3 rezultate

Pompa submersibila cu plutitor este utilizata pentru pomparea apei din fantani, puturi sau diverse bazine, prin absorbtie. Indeplinind functia de pompare si drenare a apei cat mai departe de spatiul locuit sau de lucru, buna functionare a unei pompe submersibile cu plutitor este extrem de importanta. Pompa submersibila cu plutitor, asa cum ii spune si denumirea, se bazeaza tocmai pe acest plutitor electric, un mecanism care are misiunea de a proteja pompa, detectand nivelul apei din jurul pompei si permitandu-i acesteia sa functioneze automat (daca nivelul apei atinge o adancime prestabilita, pompa submersibila cu plutitor este pornita automat, iar daca nivelul apei scade, pompa submersibila cu plutitor este oprita in mod automat). 

 

Pompa submersibila cu plutitor isi dovedeste utilitatea intr-o varietate de aplicatii. Ajutorul unei pompe submersibile cu plutitor este binevenit atat in aplicatiile domestice (casnice), cat si pentru alimentarea eficienta cu apa pentru microintreprinderi sau pentru sisteme de irigatii in activitati agricole sau horticole. 

 

Esculesiutilaje.ro va pune la dispozitie pompe submersibile cu plutitor de calitate superioara, proiectate inteligent, avand la baza tehnologii moderne. Veti putea alege acea pompa submersibila cu plutitor potrivita nevoilor dvs., avand siguranta calitatii! 

 

Prin intermediul unei pompe submersibile cu plutitor de calitate, asemeni celor din catalogul nostru, veti scapa de grija inundatiilor din subsol sau a altor neajunsuri cauzate de o pompare ineficienta a apei. 

 

Nu stiti ce pompe submersibile cu plutitor ar fi potrivite proiectului dvs.? Va stam la dispozitie pentru mai multe informatii. Contactati-ne!