Partenerul tău în construcție și industrie

Categorie: Fierastrau electric

Fierastrau electric

Ca fiecare lucrare sa fie un succes, bazati-va pe un fierastrau electric de inalta performanta!

Va punem la dispozitie modele de fierastrau electric dintre cele mai diverse! Venim in intampinarea pasionatilor de constructii si bricolaj cu echipamente de inalta performanta si precizie, potrivite pentru o sfera larga de aplicatii de prelucrarare a lemnului, plasticului sau a metalului.

 

In portofoliul Esculesiutilaje.ro veti regasi multiple variante de fierastrau electric Makita, dotate cu acumulator standard sau compatibile cu acumulatori. Fiecare model de fierastrau electric Makita reuseste sa imbine performanta cu siguranta si confortul, pretandu-se cu succes atat pentru lucrarile de amploare, efectuate de constructorii profesionisti, cat si pentru aplicatiile izolate, realizate de pasionatii de bricolaj.

 

In functie de particularitatile proiectelor pe care le desfasurati, puteti opta pentru un fierastrau electric Makita care sa va satisfaca pe deplin nevoile. Specialistii nostri va propun urmatoarele modele de fierastrau electric:

  • Fierastrau circular » fierastrau electric ideal pentru realizarea unor taieturi ferme, drepte, fiind indicat in cazul prelucrarii lemnului masiv, plasticului sau placajelor lemnoase;
  • Fierastrau electric vertical si sabie » potrivite pentru aplicatiile de mici dimensiuni, aceste modele de fierastrau Makita permit o libertate sporita a miscarii, ajutand la decuparea dreapta sau in forme curbe a placilor din lemn sau plastic;
  • Fierastrau electric cu banda » varianta de fierastrau electric recomandata pentru taierea otelului, aluminiului, aliajelor, precum si a placilor din metale neferoase;
  • Rindea electrica » model de fierastrau electric utilizat in activitatile de netezire si fasonare a placilor de lemn prin eliminarea aschiilor si reducerea superficiala a masei lemnoase.

 

Va invitam, totodata, sa va bucurati de aceeasi calitate superioara a produselor Makita, descoperind si alte scule cu acumulator de la Makita prezente in catalogul nostru.