Partenerul tău în construcție și industrie

Categorie: Fierastrau circular

Fierastrau circular

Pentru activitatile de bricolaj preferate, alegeti un fierastrau circular de calitate superioara!

Sunteti pasionat de activitatile de bricolaj? Un fierastrau circular de inalta performanta este un echipament care nu ar trebui sa lipseasca din trusa dvs.! Potrivit pentru realizarea taieturilor drepte in lemn masiv ori in placile lemnoase si confectionate din plastic, un fierastrau circular Makita este un ajutor de incredere pentru fiecare lucrare!

 

Panourile de lemn, bucatile de pardoseala sau lemnul masiv utilizat in cazul constructiei de mobila necesita o taiere ferma, realizata cu precizie. Un fierastrau circular Makita imbina perfect puterea si confortul, asigurand, in acelasi timp o stabilitate superioara in timpul taierii. In acest fel, orice fierastrau circular Makita se preteaza atat uzului casnic, cat si celui profesional, devenind un accesoriu de baza in atelierele de mobila si finisaje. 

 

In catologul Esculesiutilaje.ro veti putea regasi multiple variante de fierastrau circular Makita, cu acumulator. Fiecare varianta de fierastrau circular Makita impresioneaza atat prin versatilitate, cat si prin performanta greu de egalat, asigurata de tehnologii unice, inovative, specifice brandului Makita.

 

Afișez 1 - 12 din 26 de rezultate

De ce sa optati pentru un fierastrau circular Makita?

Makita este un producator de renume pe piata mondiala de echipamente electrice, devenind un simbol al performantei si inovatiei. Orice fierastrau circular Makita se ridica la standarde superioare de calitate, prezentand caracteristici tehnice excelente:

  • Motorul brushless (fara perii), specific echipamentelor Makita, asigura o performanta superioara si un randament crescut pentru orice model de fierastrau circular;
  • Tehnologia Extreme Protection permite o utilizare confortabila a fiecarui fierastrau circular, impiedicand degajarea unei cantitati considerabile de praf;
  • Functia ADT (Automatic torque Drive Technology) presupune o reglare automata a vitezei, dar si a cuplului de lucru, astfel ca un fierastrau circular Makita se adapteaza cu usurinta in functie de tipul de material si de structura acestuia;
  • Designul unui fierastrau circular Makita este versatil, compatibil cu sinele de ghidaj, fara necesitatea unor accesorii suplimentare de prindere.

 

Aveti nevoie de consultanta in alegerea unui fierastrau circular potrivit? Specialistii nostri va stau la dispozitie, asadar nu ezitati sa ne contactati!