Partenerul tău în construcție și industrie

Categorie: Fierastrau sabie

Fierastrau sabie

Cu un fierastrau sabie puternic si rezistent, terminati treaba in cateva miscari, chiar si in zone altfel greu accesibile pentru alte unelte! Un fierastrau vertical sau un fierastrau sabie pot fi dispozitive cat se poate de utile pentru activitatile specifice din constructii. Acestea se folosesc, cel mai adesea, pentru operatiuni care nu necesita o atentie sporita pentru dimensiunea estetica a lucrarii. 

 

Cu un fierastrau sabie veti reusi sa taiati materiale dure, precum fibra de sticla, lemnul, rigipsul, plasticul, tencuiala sau metalul, un fierastrau sabie fiind extrem de util cand doriti sa dezmembrati sau inlaturati anumite piese dintr-o structura. Atat gospodarii amatori, cat si profesionistii, prefera un fierastrau sabie cand vine vorba de operatiuni ce necesita eficienta si rapiditate, in zone greu accesibile cu alte unelte, cum ar fi un flex sau un fierastrau vertical sau circular

 

Afișez 1 - 12 din 17 rezultate

Alegeti sa cumparati un fierastrau sabie sau un fierastrau vertical de pe Esculesiutilaje.ro. Facand parte din gama de scule Makita cu acumulator, un astfel de fierastrau sabie va asigura eficienta sporita si randament, alaturi de un grad ridicat portabilitate. Principalul avantaj al unei fierastrau sabie sau al unui fierastrau vertical cu acumulator este, bineinteles, faptul ca poate fi manevrat si deplasat fara restrictiile impuse de un cablu de alimentare!