Partenerul tău în construcție și industrie

Categorie: Masina de insurubat cu impact

Masina de insurubat cu impact

Insurubati usor si confortabil cu o masina de insurubat cu impact de la Makita! Cu o performanta la cele mai inalte standarde si un design ergonomic, masina de insurubat cu impact Makita este o unealta indispensabila pentru fiecare mester, fie el profesionist sau amator!

Esculesiutilaje.ro va pune la dispozitie masina de insurubat cu impact Makita in diverse variante, clasice sau unghiulare. Aducem in fata dvs. un brand de renume pe piata internationala, recunoscut pentru calitatea si performanta deosebita a echipamentelor pe care le produce. Masina de insurubat cu impact nu face nici ea rabat de la aceste calitati, prezentand specificatii tehnice deosebite.

 

Afișez 1 - 12 din 29 de rezultate

Masina de insurubat cu impact vs. bormasina clasica

Spre deosebire de bormasina clasica, o masina de insurubat cu impact asigura un cuplu superior, fiind ideale pentru insurubarea cu viteza mare. De asemenea, orice masina de insurubat cu impact este echipata cu seturi de biti cu accesorii hexagonale, potrivite pentru lucrarile necesare la masina, de tipul insurubarii si desurubarii prezoanelor pentru schimbarea rotilor. Mai mult, masina de insurubat cu impact prezinta un design ergonomic si o greutate considerabil mai mica, ceea ce transforma utilizarea ei intr-o experienta placuta si confortabila.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre masina de insurubat clasica sau despre alte

masini de gaurit si ciocane rotopercutoare din portofoliul nostru? Contactati-ne acum, iar specialistii nostri va vor oferi tot suportul de care aveti nevoie!