Partenerul tău în construcție și industrie

Categorie: Bormasina cu percutie Makita

Bormasina cu percutie Makita

Bucurati-va de performanta si precizie cu bormasina cu percutie Makita! Va punem la dispozitie un portofoliu generos de echipamente fiabile si performante, astfel incat dvs. sa puteti opta pentru o bormasina cu percutie Makita potrivita tipurilor de lucrari pe care le efectuati.

 

Afișez 1 - 12 din 16 rezultate

Cand utilizati o bormasina cu percutie Makita?

Daca o borbasina clasica este ideala pentru gaurirea si insurubarea in materiale semidure de tipul lemnului, faiantei, plasticului sau metalului, atunci cand este necesar sa perforati supratete compacte si dure de material (caramida, piatra sau beton), va incurajam sa apelati la o bormasina cu percutie Makita. Ca orice echipament de acest tip, bormasina cu percutie Makita functioneaza pe principiul unei miscari rotative combinata cu o actiune de cican pulsat, ceea ce ii ofera un plus de putere, fortand burghiu sa treaca prin beton.

O bormasina cu percutie Makita potrivita nevoilor dvs.

La Esculesiutilaje.ro specialistii nostri au creat o selectie atenta a celor mai performante si versatile modele de bormasina cu percutie Makita. In functie de tipul de lucrari realizate, dar si de frecventa cu care este ultilizata (in gospodarie, dar si in proiectele profesionale), puteti alege o bormasina cu percutie Makita potrivita pentru dvs.  Am inclus in portofoliu doar variante de bormasina cu percutie Makita cu acumulator, perfecte pentru a asigura o experienta de manevrare usoara si confortabila.

Pentru mai multe detalii despre modelele de bormasina cu percutie Makita sau orice alte masini de gaurit si ciocane rotopercutoare, va rugam sa ne contactati!