Partenerul tău în construcție și industrie

Categorie: Sudura MMA

Sudura MMA

Pentru procedurile de sudura MMA, alegeti un invertor sudare la cele mai inalte standarde! Va punem la dispozitie o varietate extinsa de utilaje sudura  MMA de calitate superioara, ideale pentru realizarea confectiilor metalice, a operatiunilor de intretinere si reparatie desfasurate pe santiere, in atelierele profesionale sau personale.

 

Ca procedurile de sudura MMA sa se realizeze in conditii de maxima calitate, este nevoie sa apelati la utilaje sudura de incredere, cu o performanta deosebita. Variantele de invertor sudura MMA din portofoliul Esculesiutilaje.ro sunt recunoscute la nivel international pentru tehnologiile de ultima generatie, dar si pentru randamentul energetic ridicat.

 

Afișez toate cele 3 rezultate

 • ProWELD MMA-120PI invertor sudare

  209,00 lei

  Este un aparat pentru sudura monofazat, tip invertor, recomandat in special pentru sudarea cu electrozi inveliti in curent continuu, prin procedeul MMA (Manual Metal Arc). Sudeaza cu toate tipurile de electrozi inveliti (electrozi rutilici, electrozi bazici, electrozi inox etc.) o gama diversificata de materiale cum ar fi otel aliat si nealiat, otel inoxidabil, fonta, aluminiu, cupru, etc

  Citește mai mult
 • ProWELD MMA-140 invertor sudare

  448,00 lei

  Tehnici de sudare utilizabile: MMA, TIG.

  Functii: Anti Stick.

  Toate functiile sunt controlate de microprocesor de ultima generatie.

  Usor de transportat gratie constructiei compacte.

  Tehnologie IGBT de ultima generatie.

  Citește mai mult
 • ProWELD MMA-400I invertor sudare, 400V

  1.380,00 lei

  Aparat de sudura profesional, cu randament energetic ridicat si consum redus la functionarea in gol.

   

  Tehnologia inverter IGBT utilizata la fabricarea acestui aparat il face mai compact insa cu un ciclu de sudare ridicat.

   

  Recomandate pentru sudarea MMA a otelurilor aliate.

   

  Pot fi utilizate cu electrozi bazici si supertit.

   

   

  Set de livrare:

  • Cablu cu cleste portelectrod si conector TEB 35-50.
  • Cablu cu cleste de masa si conector TEB 35-50.
  • Masca de mana din material plastic.
  • Perie de sarma cu ciocanel pentru zgura, cod de comanda: 4550000403.
  • Curea pentru transport.
  • Ambalaj din carton.
  Citește mai mult

Aducem in fata dvs. o diversitate larga de utilaje sudura MMA marca ProWELD, din seriile MINI, MMA si ROC. Utilizand un sistem IGBT (Insulated-Gate Bipolar Transistor), orice invertor sudura MMA din aceasta gama va prezenta un gabarit redus fara a sacrifica nivelul de performanta. Astfel, dispozitivul poate functiona la o capacitate maxima 60% din timp, necesitand un timp de racire de doar 4 minute la un interval de 6 minute de utilizare la cel mai inalt nivel de putere.

 

Avantaje invertor sudura MMA

Pe langa randamentul energetic ridicat, un invertor sudura MMA ProWELD aduce utilizatorului o intreaga serie de beneficii. Dintre acestea mentionam:

 

 • carcasa robusta, rezistenta la conditiile dure de lucru prezente pe santiere; 
 • un design ergonomic, prevazut cu manere pentru facilitarea transportului si depozitarii; 
 • racire eficienta prin intermediul electroventilatoarelor si radiatoarelor de aluminiu incorporate; 
 • sistem automatizat de suspendare a functionarii in conditiile unei temperaturi interne periculoase;
 • durata prelungita de viata.

 

In functie de modelul de invertor sudura MMA, un dispozitiv ProWELD poate prezenta una sau mai multe functionalitati: Hot Start, Anti Stick, ARC Force sau VDR. De asemenea, pentru a raspunde unei game extinse de nevoi, selectia de utilaje sudura MMA prezenta in portofoliul nostru cuprinde atat invertoare sudura MMA monofazate, cat si trifazate.

 

Pentru a afla mai multe detalii despre gama de utilaje sudura MMA pusa la dispozitie de Esculesiutilaje.ro, va invitam sa luati legatura cu unul dintre specialistii nostri. Pornind de la tipurile de lucrari pe care le realizati si de la nivelul de amploare al acestora, consultantii nostri va vor oferi sprijin in gasirea celui mai potrivit invertor sudura MMA.

 

Fie ca aveti nevoie de un invertor sudura MMA cu o putere ridicata, potrivit pentru utilizarea pe santierele de lucru si in atelierele profesionale, fie ca va doriti un dispozitiv sudura MMA care sa faca fata cu brio lucrarilor de raparatie si intretinere realizate in atelierul de acasa, in catalogul noastru veti putea gasi cu siguranta o oferta eligibila si avantajoasa.

 

Pentru detalii si asistenta specializata, va rugam sa ne contactati!