Partenerul tău în construcție și industrie

Categorie: Masina de slefuit beton

Masina de slefuit beton

Obtineti o suprafata neteda cu o masina de slefuit beton din portofoliul Esculesiutilaje.ro! Am inclus in oferta noastra o selectie de utilaje premium, prevazute cu un sistem de motorizare fiabil si eficient marca Honda. Produsele noastre se adreseaza atat profesionistilor din domeniul industrial, cat si clientilor din zona rezidentiala.

 

Am inclus in portofoliul nostru utilaje de slefuire beton profesionale, recunoscute pe piata pentru calitatea si durabilitatea lor. Motorul Honda pe care il veti regasi la fiecare model de masina de slefuit beton din oferta noastra ii confera utilajului fiabilitate, dar si o performanta deosebita. Recunoscut la nivel international, Honda a devenit unul dintre principalii lideri de pe piata solutiilor de motorizare, reprezentand o garantie a echipamentelor de calitate superioara.

 

Afișez toate cele 3 rezultate

Venim, asadar, in intampinarea nevoilor dvs. cu o gama de utilaje premium, care dispun de caracteristici tehnice de exceptie:

  • Performanta superioara. Masina de slefuit beton este prezuta cu un motor Honda, in 4 timpi, OHV, prevazut cu sistem de racire cu aer incorporat;
  • Manevrare usoara si sigura. Fiecare masina de slefuit beton dispune de manere de siguranta, care permit o utilizare facila, dar si un nivel crescut de precizie a miscarii.
  • Costuri scazute de intretinere. Datorita calitatii premium a pieselor componente,  o masina de slefuit beton din oferta noastra va necesita interventii izolate de mentenanta.
  • Finisare rapida, asigurata de cele 4 palete de slefuire beton. Diametrul de lucru variaza, in functie de model, intre 600mm si 1200mm.

 

Beneficii masina de slefuit beton

 

O masina de slefuit beton este indispensabila oricarui santier de constructii, fiind o solutie rapida si eficienta de finisare a suprafetelor de ciment. Astfel, acestea vor capata un nivel optim de rugozitate care va permite aplicarea ulterioara a sistemelor de protectie sau a straturilor decorative. In acelasi timp, operatiunea de slefuire beton este indicata inaintea aplicarii unui alt strat turnat (ex: podea din rasina epoxidica), pentru o aderenta mai buna.

 

Este recomandat sa folositi o masina de slefuit beton la o distanta de 10-15 zile de la turnarea sapei. In aceasta perioada, materialul are timp sa se stabilizeze ca structura, dar si sa capete un nivel optim de rezistenta. O actiune de slefuire beton realizata precoce poate duce la formarea de zgarieturi si denivelari pe suprafata podelei.

 

Optati pentru solutiile de calitate Esculesiutilaje.ro!

 

Specialistii Esculesiutilaje.ro va propun o gama diversificata de utilaje necesare in sectorul constructiilor: placi compactoare, maiuri compactoare, masina de taiat betonul/asfaltul, rigla vibranta, masina de slefuit betonul etc. De asemenea, va stam la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie.

 

Pentru detalii si asistenta specializata, va rugam nu ezitati sa ne contactati!