Partenerul tău în construcție și industrie

Categorie: Masina de taiat beton si asfalt

Masina de taiat beton si asfalt

O masina de taiat beton si asfalt este un utilaj care nu trebuie sa lipseasca din echipamentul unei firme specializate in constructii, iar calitatea, performanta si fiabilitatea acesteia ar trebui sa fie cateva dintre criteriile de baza ale deciziei de achizitie. Echipa Esculesiutilaje.ro vine in sprijinul clientilor din sfera constructiilor si infrastructurii cu o gama diversificata de utilaje pentru taiere beton si asfalt.

Va punem la dispozitie produse de o calitate superioara, marca AGT, prevazute cu o motor Honda profesional. Recunoscut ca unul dintre liderii internationali pe piata solutiilor de motorizare, Honda se remarca printr-o fiabilitate si o performanta deosebita, transformand orice masina de taiat beton si asfalt intr-un utilaj robust, puternic si durabil.

Afișez toate cele 4 rezultate

La Esculesiutilaje.ro, excelenta este singurul nostru standard de calitate, de aceea ne dorim sa va punem la dispozitie solutii de inalta performanta, intr-o gama diversificata, adaptata nevoilor dvs.

 

Bucurati-va de o masina de taiat asfalt la cele mai inalte standarde!

 

Portofoliul nostru include o selectie premium de utilaje, care se fac remarcate prin caracteristici tehnice de exceptie:

  • Fiecare masina de taiat asfalt prezenta in oferta noastra este dotata cu motor Honda OHV, in 4 timpi, cu cilindru si sistem de racire cu aer;
  • Suplimentar, utilajele sunt prevazute cu rezervoare de apa care asigura o racire optima la nivelul panzei;
  • Ajustarea adancimii de taiere beton se realizeaza cu usurinta, prin intermediul  sistemului de reglare cu maneta de care dispune masina de taiat asfalt;
  • Adancimea de taiere beton a utilajului variaza, in functie de model, intre 60 mm si 185 mm;
  • Nivelul de manevrabilitate si portabilitate este unul optim gratie sistemelor de avansare cu maneta sau prin impingere.

 

De ce sa optati pentru o masina de taiat beton de la Esculesiutilaje.ro?

 

Specialistii nostri vin in intampinarea dvs. cu solutii care se fac remarcate prin performanta, durabilitate si fiabilitate. Cu o experienta vasta in domeniu, suntem pregatiti sa va oferim consultanta de specialitate, astfel incat sa puteti lua cele mai bune decizii. Acordam o atentie deosebita nevoilor si cerintelor dvs., dupa care va ghidam spre optiunile ce corespund in totalitate standardelor dorite.

 

Va punem la dispozitie o gama variata de utilaje esentiale in domeniul constructiilor: placi compactoare, maiuri compactoare, masini de finisat betonul, rigla vibranta si masini de taiere beton/asfalt, toate prevazute cu sisteme profesionale de motorizare Honda.