Partenerul tău în construcție și industrie

Categorie: Placi compactoare

Placi compactoare

Nivelati betonul cu o placa compactoare de calitate superioara! Esculesiutilaje.ro va pune la dispozitie o selectie generoasa de placi compactoare cu motor Honda, recunoscute pe piata pentru performanta si durabilitate.

 

O placa compactoare este solutia ideala pentru finisarea suprafetelor netede. Poate fi utilizata cu succes pentru compactarea solului, pentru tasarea structurilor de beton sau a asfaltului. In schimb, o placa compactoare devine ineficienta in cazul unor soluri cu o concentratie mare de apa sau a celor care necesita o tasare puternica (ex. solurile care au in componenta pietre de largi dimensiuni). Pentru acestea din urma, va recomandam sa optati pentru varianta unui mai compactor, proiectat cu o putere superioara.

 

 

Afișez toate cele 4 rezultate

In portofoliul nostru am inclus o varietate larga de placi compactoare, prevazute cu motor Honda, de calitate superioara. Adancimea de compactare variaza de la o placa compactoare la alta, intre 20 si 30 cm, iar viteza de inaintare este si ea cuprinsa intre 22 si 40 m/min, in functie de model. Orice placa compactoare din oferta Esculesiutilaje.ro este dotata standard cu pad vulkolan pentru pavele, la care se adauga rotile pentru transport si rezervorul de apa, prezent doar la anumite modele.

 

Calitatea superioara a produselor noastre este garantata de integrarea unui motor Honda, in 4 timpi, OHV. Recunoscut deja la nivel international ca lider pe piata de profil, Honda a devenit un sinonim al performantei si durabilitatii, trasaturi care se regasesc, prin excelenta, si la nivelul gamei de placi compactoare. Aducem in fata clientilor nostri doar produse premium, capabile sa raspunda cu succes nevoilor si cerintelor dvs.

 

Placa compactoare, esentiala in finisarea structurilor de beton

 

Calitatea, dar si durabilitatea betonului sunt direct influentate de utilizarea unei placi compactoare. O talpa compactoare are rolul de a omogeniza betonul, eliminand bulele de aer si prevenind, in timp, formarea de fisuri la nivel structural. Cu alte cuvinte, daca va doriti ca structura de beton sa aiba o durata de viata prelungita, este esential sa utilizati o placa compactoare.

 

Cand este momentul potrivit pentru a utiliza o talpa compactoare? Specialistii nostri va recomanda sa folositi acest utilaj dupa aplicarea fiecarui strat de beton. In acest fel, bulele de aer vor iesi la suprafata, iar straturile se vor contopi mai usor, rezultand o structura omogena si rezistenta.

 

Doriti sa achizitionati o placa compactoare din portofoliul nostru si aveti nevoie de informatii suplimentare? Specialistii nostri va stau la dispozitie pentru detalii si recomandari. Nu ezitati sa ne contactati!