Partenerul tău în construcție și industrie

Categorie: Rigla vibranta

Rigla vibranta

Va punem la dispozitie rigla vibranta de calitate superioara, ideala pentru compactarea si nivelarea betonului proaspat turnat. Indispensabila de pe santierele industriale, rigla vibranta este un accesoriu esential in constructiile la larga amploare, fie ca ne referim la cladirile industriale sau rezidentiale.

 

Esculesiutilaje.ro vine in intampinarea constructorilor profesionisti si pasionati cu solutii de inalta performanta, menite sa faciliteze diversele activitati de pe teren. Am creat o selectie atenta a celor mai fiabile si durabile utilaje, aducand in fata dvs. echipamente premium, create de producatori de renume. 

 

Afișez singurul rezultat

De ce sa optati pentru o rigla vibranta de la Esculesiutilaje.ro ?

Rigla vibranta, la fel ca si alte categorii de utilaje pe care le veti regasi in portofoliul nostru, este prevazuta cu motor Honda, OHC, in 4 timpi, cu un cilindru si sistem de racire incorporat, cu aer. Recunoscute la nivel international, sistemele de motorizare marca Honda sunt apreciate de specialistii in domeniu  ata pentru fiabilitate, cat si pentru calitatea superioara.

 

Pe langa motorizarea de inalta performanta, gama de rigle vribrante incluse in oferta noastra se remarca si prin alte specificatii tehnice de exceptie:

  • Rigla vibranta asigura o manevrare usoara si precisa gratie celor 2 manere de siguranta.
  • Demontarea necesara in vederea curatarii si a transportului se realizeaza cu usurinta datorita designului ergonomic.
  • Vibratiile de inalta frecventa asigura o compactare si o nivelare uniforma pe toata lungimea riglei.
  • Calitatea superioara a riglelor vibrante din portofoliul Esculesiutilaje.ro le asigura utilajelor o durata prelungita de viata, astfel incat pot face fata cu brio unei utilizari intense.

Cand este recomandat sa utilizati o rigla vibranta?


Utilizarea unei rigle vibrante este esentiala in momentul turnarii sapei de beton. Dupa ce aceasta a fost distribuita pe suprafata dorita, este indicat sa interveniti cu o rigla vibranta in vederea nivelarii betonului. Prin vibratiile de inalta frecventa, bulele de aer sunt scoase la suprafata, iar structura materialului devine una perfect compacta. De asemenea, lungimea riglei permite formarea unei podele de beton drepte si netede.   

 

Ca rezultatele obtinute sa fie cele dorite, va incurajam sa apelati la o rigla vibranta de calitate superioara, precum cele incluse in portofoliul Esculesiutilaje.ro. Expertiza vasta in domeniu i-a ajutat pe specialistii nostri sa creeze o selectie premium de utilaje, indispensabile din echipamentul oricarui profesionist in constructii. 

 

Doriti sa aflati mai multe detalii despre riglelele vibrante sau despre alte produse din oferta noastra? Va stam la dispozitie. Nu ezitati sa ne contactati!